SZLOGEN

CSOMAGJÁT FERTŐTLENÍTVE KAPJA!

5% KEDVEZMÉNY REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓINKNAK!

AZNAPI SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉG BUDAPESTEN!

VÁLOGATOTT, MINŐSÉGI TERMÉKEK!

25.000 Ft FELETT INGYEN SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉG!

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT 8-18 ÓRÁIG!

KIRÁLYI AJÁNLATUNK NEKED!

Termékajánlataink


 


 

Kedves Vásárlóink! A vírusválság miatt az automatikusn bejelölhető személyes átvételi opciónk szünetel. Kérem ha mindenképpen személyesen szeretné átvenni a megrendelt terméket, akkor hívjon mindekt a +36202681386-s Telefonszámon!

Játék termékeink nem minősülnek tartós használati cikknek. Így azokra a vételáruktól függetlenül termék, - illetve kellékszavatosság érvényesíthető, jótállás nem. Játéktermékeink hobbi célra használható termékek. Tehát a jogszabályban foglalt, a termék dobozában található gyári specifikációknak megfelelő működésüket abban az esetben tudják teljesíteni, ha a termékeket Vevő, és Felhasználó alkalomszerű, hobbi célra való használatnak teszik ki.Kérjük rendelés előtt olvassa el ÁSZF-nket a Vásárlási Feltételek-oldalon!


Kerti, és szerszám termékeinknél a rendelésnél megjelenített szállítási költség utánvétes csomag esetén eltérhet, mivel ha a termék túlméretes (teljes körmérete meghaladja a 300 cm-t, és/vagy 40 Kilónál nehezebb) akkor azt csak nagycsomag szállító partnerünkkel raklapos szállítmányként tudjuk elküldeni az Ön címére. Kérjük ha feltételezhetőleg a fenti méretet meghaladó terméket rendel, akkor rendelés előtt vegye fel a kapcsolatot vevőszolgálatunkkal!


Kérem érdeklődjön rendelés előtt, hogy a termék nagycsomag-e. A nagycsomagok szállítási költségét az Információk oldalon tekintheti meg.


Weboldalunk egy internetes hirdető oldal, raktárkészlet tekintetében semmi fajta felelősséget nem vállalunk. Ezért nem is tüntetünk fel raktárkészletet. A vásárlási szerződés a megrendelésről szóló automatikus visszaigazolással nem jön létre. A vásárlási szerződés a következő esetekben jön létre a Fogyasztóval: 1. Kollégánk által emailben küldött visszajelzés arról, hogy a termék raktáron van, vagy raktárunkba megérkezett.  2. Automatikus visszajelzéssel weboldalunkról emailben arról, hogy a termék elszállítását az Ön címére, vagy átadási pontra, vagy csomagautomatába megkezdtük.


ÖN VÁSÁRLÁSÁVAL AUTOMATIKUSAN ELFOGADJA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEINKET, EZÉRT KÉREM VÁSÁRLÁS ELŐTT TÁJÉKOZÓDJON AZ ÁSZF-BEN A SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐKRŐL, ÉS SZAVATOSSÁGI (JÁTÉKOK), VAGY JÓTÁLLÁSI FELTÉTELEINKRŐL.

 

RC KING

VÁLOGATOTT TERMÉKEK! JÁTÉKAINKRA 6 HÓNAP SZAVATOSSÁGOT VÁLLALUNK!

RC KING

CSAK A LEGJOBB ÁR-ÉRTÉK ARÁNYÚ TERMÉKEKET KÍNÁLJUK. NÁLUNK AZ ÁR MINDIG KIRÁLY!

RC KING

MINŐSÉGELLENŐRZÉSI RENDSZERÜNKNEK KÖSZÖNHETŐEN MINDIG TÖKÉLETESEN MŰKÖDŐ TERMÉKET KAP!

RC KING

AZONNALI ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG BEMUTATÓTERMÜNKBEN!

RC KING

GYORS, AKÁR AZNAPI SZÁLLÍTÁS RAKTÁRUNKBÓL!

RC KING

TELEFONON ELÉRHETŐEK VAGYUNK REGGEL 8-TÓL ESTE 6 ÓRÁIG!

RC KING

VÁSÁRLÁS ELŐTT SZEMÉLYESEN KIPRÓBÁLHATJA TERMÉKEINKET!

RC KING

MI FIGYELÜNK A TERMÉSZETRE, TERMÉKEINKET ÚJRAHASZNOSÍTOTT CSOMAGOLÁSBAN KÜLDJÜK!

RC KING
RC KING
RC KING
RC KING
RC KING
RC KING
RC KING
RC KING
RC KING
RC KING
RC KING