Kategóriák
Facebook
TOP termékek
Fizetési megoldás
Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Syma X8C Venture

-34%
ÚJ
Syma X8C Venture
42 900 Ft
Akció: 28 500 Ft

Syma X8C Venture - Emeld a tétet!
50cm -es, hatalmas és nehéz négyrotoros a Syma-tól HD kamerával!

 • Syma X8C Venture - Emeld a tétet!
  50cm -es, hatalmas és nehéz négyrotoros a Syma-tól HD kamerával!

  Miért különleges a piacon a Syma X8C drón?
  A repülő szerkezetek legmeghatározóbb paramétere a súly. A Syma X8C különlegesnek tekinthető, mert eddig 40.000 Ft körüi összegért nem lehetett hozzájutni egy 7,4 volt és 2000 mAh-akkumulátort cipelő, 600 grammos négyrotoros kopterhez. A súly alapvetően befolyásolja a repülés stabilitását: minnél nehezebb egy repülő szerkezet, annál stabilabb és kevésbé érzékeny a szélre. A súlynak és a kiváló Gyro szoftvernek köszönhetően a Syma X8C Venture nagyon kezes: ugyanúgy lehet vele repülni finoman, mint agresszív vezetési technikával, így abszolút kezdőknek is jó választás, sőt: kisebb quadkopter irányítása után egyenesen kötelező az X8-as! 30 cm-es drón után vezetve érezni lehet a hatalmas súlyt, a hatalmas súlykülönbséget!

  Anyaga a Syma-tól szokásos jó minőségű, kellően ruglas, valamint biztosítja a drón a merevségét is.

  A rotorokat rotorvédő védi az ütközésektől, amit nem kötelező feltenni, nekem spec. védő nélkül jobban tetszik...

  2 fajta kamera elérhető a Syma X8-hoz:

  - Syma X8C: 1280x720 -as videó és 2560x1440 es kép felbontású anyagot egy 4 GB-os SD kártyára rögzíti, amellyel nagyméretű tévén nézve is élvezetes, borotvaéles videót kapunk.

  - Syma X8W: FPV repülésre, tehát élő kép mobiltelefonra történő továbbítására alkalmas. Android és Apple / IOS platformra tölthető le a Syma applikációja, melyet elindítva láthatjuk a kamera által rögíztett videót/képet, amit a telefonra el is tudunk menteni. Leteszteltem: szép képet mutat nagy távolságból is, mondjuk észlelhető, hogy mozgásnál nem 60 fps a képváltás és a nem 5.8 Ghz -es a videójel továbbítása, de kijelenthetjük, hogy 2.4 Ghz-en minden kihozott a Syma ebből a kamerájából.
  Mindkét kamerát a távirányítóról tudjuk vezérelni.

  A Syma X8C Venture-t headless (IOS: Intellingens Irány-meghatározási Rendszer) móddal is felruházták:
  A headless mode aktiválásakor a drón a távirányító helyzetétől függően kezeli a jobb és bal, előre és hátra mozgást, tehát nem a quadkopterhez képest megy jobb -bal , előre és hátra. Ez a funkció nemcsak kezdőknek hasznos "eltalálni" a jobbra illetve balra irányítást, hanem profiknak is, hiszen 50 méter után nem látszik, hogy merre van az eleje, illetve nem látjuk, hogy jön vagy megy, így értjük mostmár, hogy headless mode-dal ezt problémát milyen könnyedén lehet orvosolni, hisz mindegy merre áll az eleje (merre néz a kamera) ha magam felé irányítom közeledik, ha ellentétesen akkor távolodik.
  360 fokos fordulat: Manapság már alaptartozék, de meg kell említeni a gombnyomásra működő 360 fokos fordulatot, mely látványos eleme a repülésnek.Headless mód
  Headless mód aktiválásánál a távirányítóhoz képest változik a jobb és bal odal. Tehát, ha 180 fokot fordulunk a quadkopterrel, akkor jobbra irányításnál jobbra megy, balnál balra, tehát "átfordul" az irányító joystick-ja. Ugyan ez igaz az előre és hátra mozgásnál: mindegy merre áll az eleje (merre néz a kamera) ha magam felé irányítom közeledik, ha ellentétesen akkor távolodik.
  Syma X8C headless

  Rotor védelem
  Syma X8C rotorvédő


  Jó ötlet a Syma X8C quadkopterre fejlesztett rotorvédő, mely megakadályozza a rotor sérülését egy esetleges baleset esetén. Ruglamas anyagának köszönhetően nehezen törik, miközben megvédi a rotorokat. A rotorvédő alapfelszereltség, de nem kötelező feltenni, pl. esztétikai szempontok miatt :-)









  LED fények

  Syma X8C rotorvédő
  Minden drónra elmondható, de a Syma X8C quadkopteren NAGYON jól néznek ki a LED fények, a kameráról nem is beszélve......

  A távirányító
  Syma X8C távirányító
  A Syam X8C távirányítója olyan, mint maga drón: kecses, igényes, szép.
  A 2.4 GHz -es működésű alacsony fogyasztású LCD kijelzős távirányítóval 100 méteres távolságból irányíthatjuk drónunkat, aktiválhatjuk a headless módot, kontrollálhatjuk a kameráját, valamint digitálisan stabilizálhatjuk (trimmelhetjük, igazíthatjuk) amennyiben szükséges.














  Modell Specifikáció / a csomag tartalma
  LED fény igen
  Gyroscope igen
  360° fordulás igen
  Csatlakozás más drónhoz igen
  A csomag tartalma
  Syma X8C Venture quadcopter
  2.4GHz LCD távirányító
  Akkumulátor 2000 mAh
  Tartalék rotor 4x
  Felhasználói útmutató (English)
  Töltő
  HD felbontású kamera
  Syma X8C Mi van a dobozban?

  Felhasználói Specifikáció

  Irányíthatósági tartomány 100 méter
  Repülési idő 7 perc
  Mozgások Fel,Le,Bal,Jobb
  Memóriakártya 4 GB



  Technikai Specifikáció
  Irányítási technológia 2.4 GHz
  Csatorna 4
  Akkumulátor 7,4 volt 200 mAh Li-po
  Tengelyek 6
  Hossz 500 mm
  Szélesség 500 mm
  Magasság
  190 mm
  Súly 600 gr.
 • Cikkszám
  3
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés