Tel.: 06202681386 E-mail: info@rcking.hu

RCK Rózsafánk sütő szett 12963

Raktáron
Raktárkészlet:
RCK Rózsafánk sütő szett 12963
Részletek

Anyaga:alumínium, fa

Tartalma:1 db nyél, 4 db különböző forma (virág, csillag, pillangó, négylevelű lóhere)

Mérete: 26,5 cm hosszú a nyél, a formák 7-8 cm átmérőjűek

Bruttó súlya:151 g

Nettó súlya:113 g

Használata:használat előtt a használni kívánt sütőformát illessze a nyélre.


Egyéb elnevezései: rózsafánk készítő, rózsafánk sütőforma, nyeles virágfánk készítő sütő forma,boldogi nagyrózsa sütőforma.


Fánk recept ajánlat kb 40 darabhoz:

- hozzávalók: 0,5 liter tej, 5 db tojás, 3 ek. cukor, 1 csipet só, 1 késhegynyi szódabikarbóna, 20 dkg finomliszt, 5 dl napraforgó olaj a sütéshez, 2 ek porcukor a szóráshoz

- elkészítése: A tojásokat tálba ütjük, és összekeverjük a cukorral. Apránként hozzáadjuk a tejet, és annyi lisztet, hogy palacsintatészta sűrűségű masszát kapjunk. Plusz a sót és a szódabikarbónát is hozzákeverjük. A lisztet szűrőn átszűrjük, hogy ne legyen csomós. Serpenyőbe olajat öntünk, felmelegítjük, a sütőformát belehelyezzük. Mikor már minden felforrósodott, akkor a formát belemártjuk a tésztába, majd a forró olajba visszahelyezzük. Vigyázzunk, hogy ne merüljön bele, mert akkor sütés után nem jön le a formáról a sütemény (2-3 mm-t hagyjunk szabadon a tetején). Hirtelen átsül, kb 30 másodperc alatt. A megsült tésztát az olajból kiemeljük, egy tálca felett megrázogatjuk, és tálcára helyezzük. Amikor az összes fánk kisült, porcukorral gazdagon megszórva kínáljuk.



Értékelések:

Adatok
Cikkszám
RCK_12963
Hasonló termékek
Vélemények