Tel.: 06202681386 E-mail: info@rcking.hu

POP IT Óriás Egyszarvú játék, kreatív, stresszoldó, XXL méret

Raktáron
Raktárkészlet:
Raktáron
POP IT Óriás  Egyszarvú játék, kreatív, stresszoldó, XXL méret
4 990 Ft


Különleges ajándékot keresel a kicsinek? Vásároljon színes, egyszarvú alakú játékot és 66 szórakoztató buborékot, amelyek sokáig elfoglalják. Ez egy olyan játék, amelyet a gyerekek nagyon szeretnek, szórakoztató, kreatív és egyáltalán nem unalmas.

A POP IT játék biztonságos és tartós játék, szilikonból, kellemes tapintású, és azonnal visszatér eredeti formájához. Ha megnyomja a színes buborékokat, érdekes hangot adnak ki, és ahányszor csak akarja, újra felhasználhatja. Miután megnyomta a 66 buborékot, a játék másik oldalára fordíthatja és újrakezdheti.

Gyerekeknek és felnőtteknek garantált a szórakozás

Bár meglehetősen egyszerű, ezt a fajta játékot még a felnőttek is megszerették, mivel olyan játék, amellyel csökkentheti a stresszt, könnyű magával vinni az autóval, vonattal vagy repülővel, kis méretben és súlyban.

A POP IT játék segítségével különböző memóriajátékokat játszhat, vagy fejleszti az értelmi képességeket, tökéletes a gyermekek figyelmének, türelmének és koncentrációjának fejlesztésére, még az autista gyermekek terápiájában is sikeresen használják.

Specifikációk:

- POP IT játék;

- 3 éves kortól +;

- érzéki játék;

- stressz elleni;

- játékforma: egyszarvú ;

- méret: XL;

- 66 buborékkal rendelkezik;

- anyaga: vízálló szilikon;

- méretek: 35 x 23 x 1,5 cm;

Adatok
Ajánlott Életkor

Ennyi évtől szabad odaadni a gyerek kezébe

3
Cikkszám
116604
Hasonló termékek
Vélemények
gtin
12345688654