Syma X8C Venture

-30%
ÚJ
Syma X8C Venture
42 900 Ft
29 900 Ft
Kezdete: 2020.11.30   A készlet erejéig!

Syma X8C Venture - Emeld a tétet!
50cm -es, hatalmas és nehéz négyrotoros a Syma-tól HD kamerával!

Részletek
Syma X8C Venture - Emeld a tétet!
50cm -es, hatalmas és nehéz négyrotoros a Syma-tól HD kamerával!

Miért különleges a piacon a Syma X8C drón?
A repülő szerkezetek legmeghatározóbb paramétere a súly. A Syma X8C különlegesnek tekinthető, mert eddig 40.000 Ft körüi összegért nem lehetett hozzájutni egy 7,4 volt és 2000 mAh-akkumulátort cipelő, 600 grammos négyrotoros kopterhez. A súly alapvetően befolyásolja a repülés stabilitását: minnél nehezebb egy repülő szerkezet, annál stabilabb és kevésbé érzékeny a szélre. A súlynak és a kiváló Gyro szoftvernek köszönhetően a Syma X8C Venture nagyon kezes: ugyanúgy lehet vele repülni finoman, mint agresszív vezetési technikával, így abszolút kezdőknek is jó választás, sőt: kisebb quadkopter irányítása után egyenesen kötelező az X8-as! 30 cm-es drón után vezetve érezni lehet a hatalmas súlyt, a hatalmas súlykülönbséget!

Anyaga a Syma-tól szokásos jó minőségű, kellően ruglas, valamint biztosítja a drón a merevségét is.

A rotorokat rotorvédő védi az ütközésektől, amit nem kötelező feltenni, nekem spec. védő nélkül jobban tetszik...

2 fajta kamera elérhető a Syma X8-hoz:

- Syma X8C: 1280x720 -as videó és 2560x1440 es kép felbontású anyagot egy 4 GB-os SD kártyára rögzíti, amellyel nagyméretű tévén nézve is élvezetes, borotvaéles videót kapunk.

- Syma X8W: FPV repülésre, tehát élő kép mobiltelefonra történő továbbítására alkalmas. Android és Apple / IOS platformra tölthető le a Syma applikációja, melyet elindítva láthatjuk a kamera által rögíztett videót/képet, amit a telefonra el is tudunk menteni. Leteszteltem: szép képet mutat nagy távolságból is, mondjuk észlelhető, hogy mozgásnál nem 60 fps a képváltás és a nem 5.8 Ghz -es a videójel továbbítása, de kijelenthetjük, hogy 2.4 Ghz-en minden kihozott a Syma ebből a kamerájából.
Mindkét kamerát a távirányítóról tudjuk vezérelni.

A Syma X8C Venture-t headless (IOS: Intellingens Irány-meghatározási Rendszer) móddal is felruházták:
A headless mode aktiválásakor a drón a távirányító helyzetétől függően kezeli a jobb és bal, előre és hátra mozgást, tehát nem a quadkopterhez képest megy jobb -bal , előre és hátra. Ez a funkció nemcsak kezdőknek hasznos "eltalálni" a jobbra illetve balra irányítást, hanem profiknak is, hiszen 50 méter után nem látszik, hogy merre van az eleje, illetve nem látjuk, hogy jön vagy megy, így értjük mostmár, hogy headless mode-dal ezt problémát milyen könnyedén lehet orvosolni, hisz mindegy merre áll az eleje (merre néz a kamera) ha magam felé irányítom közeledik, ha ellentétesen akkor távolodik.
360 fokos fordulat: Manapság már alaptartozék, de meg kell említeni a gombnyomásra működő 360 fokos fordulatot, mely látványos eleme a repülésnek.Headless mód
Headless mód aktiválásánál a távirányítóhoz képest változik a jobb és bal odal. Tehát, ha 180 fokot fordulunk a quadkopterrel, akkor jobbra irányításnál jobbra megy, balnál balra, tehát "átfordul" az irányító joystick-ja. Ugyan ez igaz az előre és hátra mozgásnál: mindegy merre áll az eleje (merre néz a kamera) ha magam felé irányítom közeledik, ha ellentétesen akkor távolodik.
Syma X8C headless

Rotor védelem
Syma X8C rotorvédő


Jó ötlet a Syma X8C quadkopterre fejlesztett rotorvédő, mely megakadályozza a rotor sérülését egy esetleges baleset esetén. Ruglamas anyagának köszönhetően nehezen törik, miközben megvédi a rotorokat. A rotorvédő alapfelszereltség, de nem kötelező feltenni, pl. esztétikai szempontok miatt :-)

LED fények

Syma X8C rotorvédő
Minden drónra elmondható, de a Syma X8C quadkopteren NAGYON jól néznek ki a LED fények, a kameráról nem is beszélve......

A távirányító
Syma X8C távirányító
A Syam X8C távirányítója olyan, mint maga drón: kecses, igényes, szép.
A 2.4 GHz -es működésű alacsony fogyasztású LCD kijelzős távirányítóval 100 méteres távolságból irányíthatjuk drónunkat, aktiválhatjuk a headless módot, kontrollálhatjuk a kameráját, valamint digitálisan stabilizálhatjuk (trimmelhetjük, igazíthatjuk) amennyiben szükséges.


Modell Specifikáció / a csomag tartalma
LED fény igen
Gyroscope igen
360° fordulás igen
Csatlakozás más drónhoz igen
A csomag tartalma
Syma X8C Venture quadcopter
2.4GHz LCD távirányító
Akkumulátor 2000 mAh
Tartalék rotor 4x
Felhasználói útmutató (English)
Töltő
HD felbontású kamera
Syma X8C Mi van a dobozban?

Felhasználói Specifikáció

Irányíthatósági tartomány 100 méter
Repülési idő 7 perc
Mozgások Fel,Le,Bal,Jobb
Memóriakártya 4 GBTechnikai Specifikáció
Irányítási technológia 2.4 GHz
Csatorna 4
Akkumulátor 7,4 volt 200 mAh Li-po
Tengelyek 6
Hossz 500 mm
Szélesség 500 mm
Magasság
190 mm
Súly 600 gr.
Adatok
Cikkszám
3
Vélemények